JOB

Er du mellem 15 og 17 år og vil du være en del af Danmarks måske nok hyggeligste madmarked?

Vi er i fuld sving med at gøre Rørvig Street Food til Danmarks hyggeligste madmarked. Vi har en masse dejlige gæster, der allerede har taget haven og den dejlige mad og drikkelse til sig.

Vi har rygende travlt og vi får endnu mere travlt i løbet af sommeren. Derfor søger vi tre ungarbejdere i alderen 15-17 år specielt i perioden fra 27 juni til og med søndag den 10. august. Det er en fordel, at du kan arbejde hele perioden, men en periode på 3 uger er også en mulighed.

Arbejdstiden vil typisk ligge i tidsrummet mellem ca. kl. 11 og 22 – hvor lange dine vagte er, og hvor mange dage, afhænger af det vi aftaler. Dog max 8 timer om dagen. Du vil som minimum være garanteret 25 timer om ugen.

Som ungarbejder bliver du en del af det fantastiske sammenhold på Danmarks måske hyggeligste madmarked og du kommer til at være deltage i en sjov arbejdsdag, som til tider kan blive travl – dog altid med et smil på læben.

Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Tømme skraldespande på pladsen

  • Tørre borde af

  • Andet forefaldende arbejde på pladsen

 

Kvalifikationer

Som ungarbejder er det vigtigt at du har højt humør og stor ansvarsbevidsthed, samt er serviceminded. Vi er så glade for vores gæster og de skal befinde sig godt på pladsen. Derfor er det vigtigt at vi løbende holder den ren og pæn.

Du er udadvendt og god til at kommunikere med alle typer gæster.

 

Vil du være med til at få en sjov oplevelse i den hyggelige have hen over sommeren, så send din ansøgning til job@roervigstreetfood.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

ADRESSE

Rørvigvej 225
4500 Nykøbing Sjælland

ÅBNINGSTIDER

Kun åben for take away i øjeblikket.

KONTAKT RØRVIG STREET FOOD
FØLG OS

© 2020 Rørvig Street Food